+

Itt talál meg minket

Termékek

Vállalkozásunk a kisadózó adózási formában működtetjük. Ennek legfontosabb eleme, hogy
csak magánszemélyt szolgálhatunk ki. Nem adhatunk számlát vállalkozásnak, közületnek,
céges adószámmal rendelkező ügyfeleknek 2022.09.01-től.


Megértésüket köszönjük.

 

Kínálatunk nem márka függő.

Ez azt jelenti, hogy ha van kedvenc márkája, akkor szereljük azt.

És azt is jelenti, hogy ha ránk bízza a döntést, akkor csak olyan márkát kaphat, amelyik megbízható, és hibamentesen hosszú távon működik. Ez nem csak a vásárló szemszögéből érték, hanem a mi érdekünk is.

 

Klíma és Hőszivattyú

Sokszor hallja az ember, ezeket a kifejezéseket, de nem tudja, pontosan mit is takarnak. A klíma készülék is hőszivattyú, de a mindennapi szóhasználatban mégis megkülönböztetjük.

Klíma szó alatt, az oldalfali split klímára gondolunk. Ez egy levegő-levegő hőszivattyú. Levegőnek adja át, vagy levegőből vonja el a hőt. A split azt jelentené, hogy egy kültéri, és egy beltéri egysége van. Klíma szó pedig adja magát, hogy klimatizáljuk a helységet.

Lehet, hogy nem oldalfalra szeretnénk rakni a beltéri egységet. Lehet mennyezetbe, légcsatornába is szerelni. Igény szerint.

Hőszivattyú szó alatt, egy gázkazánt kiváltó egységet gondolunk. Ez egy levegő-víz rendszer. A hűtő kör folyamat kinti oldalán levegővel dolgozik, a lakás felöl pedig vízzel. A lakás szempontjából ez lehet egy meglévő padlófűtés is, de ki lehet váltani fan-coil(radiátor) egységekkel is. Ha itt megállok, akkor nem magyarázom túl.

 

Kérjen ingyenes felmérést, és a helyszínen elmondjuk a lehetőségeket. Ami megkötést szabunk, hogy Pest megyében maradjunk, ha lehet Budapesttől maximum 40km-re.  A megyén túl esőknek is szívesen válaszolok kérdéseire, de kimenni nem szeretnék.

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés