+

Itt talál meg minket

Rólunk

Üdvözlöm Önt webáruházamban!
Eljutott hozzám! :)

 

Fontos számunkra, hogy olyan terméket kínáljak, ami megbízhatóan működik. Mindkettőnk érdeke, hogy nyugodtan feküdjünk le este aludni, és boldog legyen a megvásárolt termékkel. A termékekkel kapcsolatos információk sokszor túlhaladnak rajtam, ezért férjem válaszol a technikai kérdésekre. Nekem marad a beszerzés és a szállítás.
 


Kínálatunk, nem márka függő.
Ez, azt jelenti, hogy ha, van kedvenc márkája, akkor azt szereljük fel.

Ha, ránk bízza a döntést, akkor csak olyan márkát kaphat, amelyik megbízható, és hibamentesen hosszú távon működik. Ez nem csak a vásárló szemszögéből érték, hanem a mi érdekünk is.

 

Klíma és Hőszivattyú
Sokszor hallja az ember, ezeket a kifejezéseket, de nem tudja, pontosan mit is takarnak. A klíma készülék is hőszivattyú, de a mindennapi szóhasználatban mégis megkülönböztetjük.

Klíma szó alatt, az oldalfali split klímára gondolunk, itt a kis hazánkban. Ez egy levegő-levegő hőszivattyú. Levegőnek adja át, vagy levegőből vonja el a hőt. A split azt jelentené, hogy egy kültéri, és egy beltéri egysége van. Klíma szó, pedig adja magát, hogy klimatizáljuk a helységet.

Lehet, hogy nem oldalfalra szeretnénk rakni a beltéri egységet. Lehet mennyezetbe, légcsatornába is szerelni. Igény szerint.

Hőszivattyú szó alatt, egy gázkazánt kiváltó egységet gondolunk. Ez egy levegő-víz rendszer. A hűtő kör folyamat kinti oldalán levegővel dolgozik, a lakás felől, pedig vízzel. A lakás szempontjából, ez lehet egy meglévő padlófűtés is, de ki lehet váltani fan-coil(radiátor) egységekkel is. Ha itt megállok, akkor nem magyarázom túl.

 

Kérjen ingyenes felmérést, és a helyszínen elmondjuk a lehetőségeket. Ami megkötést szabunk, hogy Pest megyében maradjunk, ha lehet Budapesttől maximum 40km-re.  A megyén túl esőknek is szívesen válaszolok kérdéseire, de kimenni nem szeretnék.

Telefonszám: +3620 612 5812 / Kiss Miklós

 

Piaci árak adottak, amit értéket hozzá tudunk adni, az elérhetőség, még esetleges probléma esetén is. 

Ingyenes felmérést kér, akkor egy személyre szabott árajánlatot kap. Szerelésnél, egyébként is sokminden befolyásolja az árakat, amit legjobb személyesen megbeszélni.

 

pl.:

  • Cseppvízet hová vezessük?
  • Honnan kapja a készülék az áramot?
  • Milyen teljesítményre van szükség?
  • Ideális elhelyezése? 
     

Persze, ha egy egyszerű női válasz is elég, akkor itt vagyok!

Szép a szine!
Könnyű bekapcsolni, és kikapcsolni.
Nem zajos.
Esztétikailag jól mutat a falon.
Fűt is, hűt is.
Fogyasztása, nem drága.  :) 


Tisztelettel: Kiss Elvíra

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés